Alta rebosteria casolana. El boniato a la enéssima potència.
En temps de castanyes, boniatos i les primeres fresques... ens reinventem, i en aquestes esferes de plaer els hi podem dir panellets, amb el permis de les receptes de la iaia.
Ingredients
- 200 gr de boniato cuit
- 100 gr ametlles torrades
- 30 gr flocs de civada (Avena)
- 25 gr de xarop d'atzavara (sirope de ágave)
- Per decorar: Cacau en pols, coco i sèsam torrat
Preparació
① Tan fi com sigui possible. La textura final ho agrairà.
- Aixafar el boniato en un bol amb una forquilla.
- Moldre les ametlles amb els flocs de civada. ①
- Barrejar tots els ingredients en un bol amb el xarop d'atzavara fins que estiguin ben integrats.
- Fer boletes d'uns 20 gr. Es pot utilitzar una bàscula de cuina (sempre surten més uniformes)
- Decorar amb Cacau, coco i sèsam torrat.
- Si deixem que reposin un cop fets els panellets, agafarà consistència (la civada absorvirà la humitat del boniato).
A disfrutar de fer-ho i de nyam nyam...