Panellets de Boniato (Vegans)


Alta rebosteria casolana. El boniato a la enéssima potència.



En temps de castanyes, boniatos i les primeres fresques... ens reinventem, i en aquestes esferes de plaer els hi podem dir panellets, amb el permis de les receptes de la iaia.

Ingredients

  • 200 gr de boniato cuit
  • 100 gr ametlles torrades
  •  30 gr flocs de civada (Avena)
  •  25 gr de xarop d'atzavara (sirope de ágave)
  • Per decorar: Cacau en pols, coco i sèsam torrat

Preparació

 Tan fi com sigui possible. La textura final ho agrairà.



  1. Aixafar el boniato en un bol amb una forquilla.
  2. Moldre les ametlles amb els flocs de civada.
  3. Barrejar tots els ingredients en un bol amb el xarop d'atzavara  fins que estiguin ben integrats.
  4. Fer boletes d'uns 20 gr. Es pot utilitzar una bàscula de cuina (sempre surten més uniformes)
  5. Decorar amb Cacau, coco i sèsam torrat.
  6. Si deixem que reposin un cop fets els panellets, agafarà consistència (la civada absorvirà la humitat del boniato).
A disfrutar de fer-ho i de nyam nyam...