Un dia a Ca la Cristina les vàrem trobar ja cuites i a punt. Va ser una grata sorpresa.
I sí! Confeso, ho hem tornat a fer. Gràcies Cristina.
Tot fent un Vermut, que ara sembla tornar a la primera fila dels aperitius, aquestes Babys són una aposta segura.
Ingredients
- 200 gr. de Fabetes "baby" cuites.
- 1 Penca de pernil "Serrano".
- 1 Gra d'all.
- Oli d'oliva i sal.
Preparació
- Tallem una penca de pernil "Serrano" a tires petites (més o menys del tamany de les fabes).
- En una paella posem un raig d'oli d'oliva i l'all tallat a làmines. Reservem.
- Tirem les fabes i anem remenant perquè s'escalfin i es torrin una mica.
- A 2 minuts d'apagar el foc, tirem el pernil mirant que cada tira quedi "suelta" i seguim remenant per tal que els sabors es vagin impregnant.
Aquí a "La Vall" on vivim, els equilibris ovo-lacteo-jabugo-vegetarians són quasi una assignatura obligatòria.El territori deu tenir la seva saviesa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada