A casa... Sempre! No falta mai. Per untar amb una torrada, per cobrir unes verdures, per acompanyar un arròs... imagina't.
La lecitina de soja ens permet incorporar aire a les nostres salses i masses, convertint un paté en un paté-mousse.
La quantitat a utilitzar sol ser entre un 0,3% i un 1% del pes total.
La emulsió actua sobre els greixos. En aquest cas, amb l'oli d'oliva i amb les avellanes.
La quantitat a utilitzar sol ser entre un 0,3% i un 1% del pes total.
La emulsió actua sobre els greixos. En aquest cas, amb l'oli d'oliva i amb les avellanes.
Ingredients
- 250 gr. Cigrons cuits.
- 1/2 Llimona, el suc.
- 1 Cullerada de sèsam.
- 6 Avellanes torrades.
- 1 Curreradeta rasa de lecitina de soja.
- 30 ml. Aigua.
- 15 ml. Oli d'oliva (2 cullerades soperes).
- 1 dent d'all petita o mitja de gran.
- Sal
Preparació
- En un bol o en un got de pimer posar tots els ingredients excepte els cigrons. Batre fins que quedi una massa líquida ben fina. I segurament amb espuma
- Afegir els cigrons i dedicar-se una estona a que quedin ben integrats i ben fins.
- Amb tortitas d'arròs.
- Sobre una torrada.
- Presentació a taula.
-
Tarja de la recepta. A punt per imprimir.
Recursos didàctics.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada