Què és Cuina Viva?

Cuina Viva neix arrel d’una idea molt simple i pràctica: “endreçar els sopars de casa”.


Que fàcil resulta agafar un tros de pa amb “algu” i ja hem sopat. I segurament és una bona alternativa algun dia de la setmana, però potser no per a cada dia.

I de la necessitat d’endreçar els sopars a casa hem estat cercant i trobant algunes elaboracions, simples, ràpides i econòmiques que ens han facilitat la vida als vespres.

Presentació Cuina Viva

Ja fa uns anys que a casa fem una llista de menús setmanal i, tot i que sovint ens saltem algun àpat, no deixa de ser una eina vàlida que ens ajuda molt a tenir una visió global de tota la setmana.

Posant consciència als sopars i als àpats de tota la setmana, apostant per productes de proximitat (sempre que és possible) i tenint en compte l’energètica dels aliments, podem convertir la nostra alimentació en una dieta saludable.

Conforme s’avança cap a la dieta conscient, energètica i saludable, es van aprenent moltes coses, molts trucs, noves receptes, noves formes de preparar els aliments i va apareixent la creativitat en la pràctica culinària.

El projecte Cuina Viva és la voluntat de compartir aquest camí de descoberta d’una cuina conscient, energètica i saludable amb altres persones i famílies que estiguin en la mateixa disposició.


" I la manera de fer-ho és oferir els coneixements i l’experiència obtinguda durant aquest temps i en l’actualitat, ja que aquest aprenentatge sembla no tenir límits. "