Trufes Gold


Una inspiració dedicada a la reposteria vegana.


Arrebossades amb cacau, una alternativa de luxe!

Per a aquesta recepta potser t'tinteressarà mirar això:
Com fer amarant inflat - Video


Ingredients

  • Avellanes torrades
  • 100 gr. Civada en flocs.
  •   50 gr. Ametlles crues.
  •   30 gr. Cacau en pols pur.
  •     5 gr. Canyella en pols.
  •   80 gr. Dàtils sense pinyol.
  •   70 ml. Aigua.
  • Xocolata negra 70% cacau
  • Oli de coco
  • Amarant

Preparació

Podem fer dues parts, i a una afegir cacau en pols. Ens quedaran dos colors. com es veu a la imatge d'aquesta entrada.

  1. Fer farina: Els flocs i les ametlles passar-los per la processadora o el pimer i aconseguir la textura més fina possible. Com farina.
  2. Mel de dàtils: Els dàtils i l'aigua passar-los pel pimer fins que quidi una mel.
  3. Fer Amarant inflat; en una olla alta, escalfar-la, posar petites quantitats d'amarant i anar remenant l'olla perquè no es cremi. Reservar-ho en un bol.
  4. La massa: En un bol posar la farina de civada i ametlles, la mel de dàtil, el cacau i la canyella. Remenar molt bé fins a integrar. Acabar d'amassar amb les mans.
  5. De la massa fer porcions d'entre 11 i 12 gr. Utilitzar una bàscula de cuina.
  6. Dins cada porció posar una avellana i donar-li una forma de bola. Reservar.
  7. Ja tenim totes les boles fetes amb les avellanes a dins. 
  8. Desfer xocolata al bany maria amb una mica d'oli de coco.
  9. Passar cada bola per la xocolata desfeta i, just treure-la, passar-la per l'amarant inflat.
  10. També tenim l'opció de cubrir-les de xocolata, deixar que es refredi i arrebossar-les amb cacau.

Si alguna cosa es pot dir, es que conviden al silenci.



Trufes Gold 


Comentaris