Una inspiració dedicada a la reposteria vegana.
Arrebossades amb cacau, una alternativa de luxe!
Ingredients
- Avellanes torrades
- 100 gr. Civada en flocs.
- 50 gr. Ametlles crues.
- 30 gr. Cacau en pols pur.
- 5 gr. Canyella en pols.
- 80 gr. Dàtils sense pinyol.
- 70 ml. Aigua.
- Xocolata negra 70% cacau
- Oli de coco
- Amarant
Preparació
① Podem fer dues parts, i a una afegir cacau en pols. Ens quedaran dos colors. com es veu a la imatge d'aquesta entrada.
- Fer farina: Els flocs i les ametlles passar-los per la processadora o el pimer i aconseguir la textura més fina possible. Com farina.
- Mel de dàtils: Els dàtils i l'aigua passar-los pel pimer fins que quidi una mel.
- Fer Amarant inflat; en una olla alta, escalfar-la, posar petites quantitats d'amarant i anar remenant l'olla perquè no es cremi. Reservar-ho en un bol. ①
- La massa: En un bol posar la farina de civada i ametlles, la mel de dàtil, el cacau i la canyella. Remenar molt bé fins a integrar. Acabar d'amassar amb les mans.
- De la massa fer porcions d'entre 11 i 12 gr. Utilitzar una bàscula de cuina.
- Dins cada porció posar una avellana i donar-li una forma de bola. Reservar.
- Ja tenim totes les boles fetes amb les avellanes a dins.
- Desfer xocolata al bany maria amb una mica d'oli de coco.
- Passar cada bola per la xocolata desfeta i, just treure-la, passar-la per l'amarant inflat.
- També tenim l'opció de cubrir-les de xocolata, deixar que es refredi i arrebossar-les amb cacau. ②
Si alguna cosa es pot dir, es que conviden al silenci.
Trufes Gold
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada