A la recerca del mugró!! Resulta relativament simple fer unes magdalenes. Amb el temps, un busca millorar alguns aspectes: la textura ben esponjosa, els forats (alveols) en forma de passadissos subterranis i sobretot, el mugró. Que pugi, que pugi!
Expliquem el procediment bàsic per elaborar-les i algunes tècniques que ens poden ajudar a millorar les nostres magdalenes.
Ingredients:
- 70 gr. Oli de girasol.
- 50 gr. Beguda d’arròs.
- 130 gr. Farina de blat ecològica.
- 1 Ou.
- 50 gr. Sucre de canya integral.
- 1 sobre Llevat químic.
- 5 gotes d'Aroma de vainilla.
Preparació:
①Aquesta textura cremosa es el resultat de batre força estona l’ou amb el sucre. Crearà moltes bombolles d’aire a la massa, i sortiran unes magdalenes esponjoses.
② Amb aquests ingredients surt un pes en massa de 350 gr. aprox. Surten 6 magdalenes de 50 gr. o 10 de 30 gr.
③ Tenir la massa ben freda abans d’entrar al forn fa que les magdalenes pugin més. Es pot deixar tota la nit a la nevera i enfornar l’endemà.
② Amb aquests ingredients surt un pes en massa de 350 gr. aprox. Surten 6 magdalenes de 50 gr. o 10 de 30 gr.
③ Tenir la massa ben freda abans d’entrar al forn fa que les magdalenes pugin més. Es pot deixar tota la nit a la nevera i enfornar l’endemà.
- En un bol petit batre l’ou amb el sucre fins aconseguir una textura cremosa. ①
- Afegir l’oli i integrar-lo.
- Afegir la llet i la vainilla i integrar-los.
- En un bol gran tamisar la farina amb el llevat químic.
- Afegir el contingut del bol petit en el gran. Batre fins a integrar-lo.
- Tapar amb film i a la nevera durant 30 minuts.
- Posar la massa en una mànega pastissera i omplir les càpsules. ②
- A la nevera 30 minuts. ③
- Després de treure-les de la nevera i abans d’entrar-les al forn és el moment de decorar-les. Amb sucre, avellanes, ametlles laminades, xocolata, etc.
- Forn a 190 º C durant 20 - 25 minuts (depenent del forn).
- Deixar-les refredar a sobre d'una reixa.
Reconforta una magdalena Casolana, oi?
Magdalenes
Sabor a tradició.
Sabor a tradició.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada