Sensualitat, glamur, excel·lència... amb simplicitat, bon gust i delicadesa. Wow!!
Cireres amb gelatina de xoco en catifa de galeta. Aquest podria ser el nom d'aquesta elaboració en temps de Ferran Adrià, no?
Va, anem a la recepta.
Ingredients
- Cireres.
- 200 ml. Beguda d'arròs.
- 15 gr. Cacau pur en pols.
- 20 gr. Edulcorant (sirope de àgave, mel, etc.).
- 1 Raig de Crema de vainilla.
Espessant
- 50 ml. Beguda d'arròs.
- 2 gr. Agar Agar en pols.
Base de Galeta
- Per a la catifa de galeta podem agafar qualsevol galeta que tinguem o be podem seguir la recepta de les Galetes Rodones Xoco d'aquest mateix blog.
Preparació
- Primer deixarem preparats els gots o recipients a on abocarem la gelatina. Una bona mida són els gots de tallat o bé els motlles de silicona per a fer magdalenes omplerts fins a la meitat.
- En un got prepararem l'espessant o gelatina Agar Agar amb els 50 ml de beguda d'arròs. Remenar-lo una mica fins a integrar-lo.
- En un cassó posarem a bullir els 200 ml. de Beguda d'arròs i, quan estigui una mica calenta, afegirem el cacau, l'edulcorant i la vainilla.
- Quan arribi a bullir, afegirem l'espessant i el farem bullir durant un minut.
- Abocar en els gots i esperar que es posin a temperatura ambient. Després a nevera durant un mínim de 1 hora i això està a punt.
- A l'hora de muntar el plat, desemmotllem la gelatina a sobre de les galetes i fem la presentació que més ens vingui de gust.
Se t'acuden altres combinacions?
Cireres amb molt de Glamur
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada