Batut de pinya amb xarrupet de xocolata


Un caprici d'estiu. Una fruita que acostumem a prendre al nadal quan fa fred i que ara, amb la calor, és tant o més indicada.

Ingredients

Per al batut:
  • 1/4 de Pinya natural.
  • 300 ml. Beguda d'arròs.
  • 1 rajolinet (2 gr.) de crema de vainilla (opcional).
  • Menta fresca.

Per al xarrupet de xocolata:
  • 4 Cullerades de sirope de àgave
  • 2 culleradetes de cacau pur.

Preparació

  1. Pelar la pinya i treure-li la part del cor. Tallar-la a trocets i posar-la al got de la batedora.
  2. Afegir la beguda d'arròs i la crema de vainilla. (La beguda vegetal pot ser de soja, civada, etc.).
  3. Si ens agrada molt la menta, podem afegir al batut unes fulles de menta fresca picada. A part de la decoració.
  4. Batre fins que quedi tot integrat.
  5. En un got a part. Posem el sirope i el cacau i remenem fins que quedin integrats. Cadascú haurà de trobar la seva textura. En principi busquem una textura prou consistent com per que es mantingui a la superfície del batut.
  6. La podem presentar amb unes fulles de menta fresca.

Ummm.... Doncs sí, ben bo!



Comentaris